Marlon Stevelink

Na mij afstudeerstage bij de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg ben ik in juli 2016 begonnen als Combinatiefunctionaris Gezonde Leefstijl bij team sport en accommodaties. Als Combinatiefunctionaris Gezonde Leefstijl ben ik bezig met allerlei projecten rondom dit thema.

Het doel van Gewoon Gezond Ommen-Hardenberg is ‘’een gezonde jeugd in een gezonde omgeving’’. Met mijn werkzaamheden probeer ik daar zoveel mogelijk aan bij te dragen. Zo werk ik veel samen met basisscholen rondom het thema Gezonde School, ben ik te vinden in verschillende dorpen en wijken die aan de slag willen met ‘’Gewoon Gezond’’ en gaan we vanaf dit voorjaar weer  opnieuw starten met het project ‘’Smakelijke Moestuinen’’ bij de kinderopvang. Alles onder het motto: ‘’jong geleerd is oud gedaan’’. Ik geloof dat als kinderen opgroeien in een gezonde omgeving met een gezonde leefstijl wordt dit hun hele leven de normaalste zaak. Daarnaast ondersteun ik ook bij het organiseren van sportevenementen in de gemeente.

Naast mijn werk ben ik een enorme sportliefhebber. Sport geeft mij veel energie! Zelf speel ik volleybal bij Ecare Apollo 8 dames 1 in Borne.  Ik ben een teamplayer, zowel bij de sport als op het werk. Het is mooi om resultaten te behalen waar je samen trots op kunt zijn! Soms heel klein, soms wat groter maar elke stap is er één en dat geeft mij energie!