Kees van Zanten

Ooit opgeleid tot gymnastiekleraar maar midden jaren tachtig als zwemonderwijzer de zwembadbranche ingerold. Een hele leuke branche. Na bijna 30 jaar, waarvan 15 bij de Hardenbergse zwembaden, ben ik in 2015 over gegaan naar het team Sport Accommodaties.

Binnen het team heb ik de rol van coördinator. Wat er op neer komt dat ik me overal (n)ergens mee bemoei. En dat ik van heel veel, een beetje verstand heb.

Samen met ons team werken we aan een mooi doel en het allerbelangrijkste wat een mens kan hebben: een goede gezondheid. Als actief beoefenaar, zowel in verenigingsverband als individueel, ben ik ervan overtuigd dat sport en bewegen een bijdrage levert aan die gezondheid. Niet alleen door de fysieke component maar vooral ook door het plezier dat sport oplevert.

Plezier door het behalen van een persoonlijke prestatie maar nog meer omdat samen spelen ook samen delen is. Ik heb aan sporten waardevolle vriendschappen over gehouden. Het is dan ook mooi dat ik vanuit mijn werk iets kan betekenen voor de inwoners van Hardenberg en Ommen.