Inge Meeuwes-Muis

In 2008 ben ik gestart bij gemeente Ommen en sinds 2012 heb ik me mogen aansluiten bij de afdeling Sport & Accommodaties, gemeente Hardenberg. Een fijne afdeling waar samenwerken op een plezierige manier aan de orde van de dag is.

De tijd hiervoor heb ik ervaring opgedaan in de toeristische sector; o.a. in de luchtvaart, hotelreceptie(s) en reisorganisatie. Hierbij stond gastgerichtheid, vooruit- en meedenken met de klant, plannen, improviseren en informeren centraal. Dit komt nu ook goed van pas bij mijn dagelijkse taken bij “Sport.”

Ik ben verantwoordelijk voor de integrale ingebruikgeving van de sportaccommodaties binnen de gemeente Hardenberg. Dit voor zowel de binnen- als de buitensport. Naast de onderwijsinstellingen zijn de accommodaties beschikbaar voor verhuur. Verenigingen, particulieren, bedrijven en organisaties maken hier gebruik van. Het strak inplannen van de aangevraagde (sport)uren zorgen ervoor dat een efficiënt en effectief gebruik gerealiseerd wordt. Daarnaast verzorg ik de hierbij komende administratieve taken.

Het samenstellen van de kloppende roosters naar ieders tevredenheid kan een mooie puzzel zijn.
Het is een leuke uitdaging en het geeft een kick om de sportaccommodaties zo passend mogelijk in te plannen. In mijn vrije tijd kom ik niet altijd toe om fysiek te sporten en daarom is het juist zo leuk om op een andere manier met sport bezig te zijn; denksport! Tevredenheid, fijne contacten met de huurders op een laagdrempelige manier vind ik belangrijk en prettig en daar bereik je uiteindelijk het meeste mee.