Arjan Breukelman

In juni 2009 ben ik afgestudeerd als leraar lichamelijke oefening. Gelijk na mijn studie kon ik aan de slag als vakleerkracht op de Nieuwe Veste in Coevorden. In januari 2010 kreeg ik de mogelijkheid om als combinatiefunctionaris aan het werk te gaan voor de gemeente Hardenberg. Nu ruim 7,5 jaar later ben ik nog steeds werkzaam als combinatiefunctionaris, al ziet mijn takenpakket er inmiddels wel anders uit.

Op dit moment ben ik ondersteunend aan de tien brede schoolnetwerken binnen de gemeente Hardenberg als het gaat om sport, bewegen en gezondheid. Naast deze tien brede schoolnetwerken kunnen ook andere scholen in de gemeente Ommen en Hardenberg bij mij terecht voor vragen over sport en bewegen. Het introduceren van een nieuwe lesmethode bewegingsonderwijs is één van de vragen die vaak voorkomt.

Verder ben ik het eerste aanspreekpunt voor het Jeugdsportfonds, Special Heroes en voor het onderhoud op het gebied van materialen van onze binnensportaccommodaties.

Naast mijn werk ben ik vader van drie kinderen en man van Carola. Zelf speel ik wekelijks een potje tennis. Ik word er blij van als ik een groep kinderen aan het sporten zie met een lach op het gezicht. Ik mag graag gezinnen op weg helpen, als zij het financieel moeilijk hebben om het sporten van hun kinderen te betalen. Want iedereen moet toch kunnen sporten.