Walking football

Blijven bewegen is goed voor je gezondheid. Het houdt je fit en vitaal. Wat nou als je kunt werken aan je gezondheid op een manier wat ook nog leuk en gezellig is? Daarvoor bestaat Oldstars walking football: voetbal zonder rennen, maar met alle (ont-)spanning van het spel.

Walking Football is aan een snelle opmars bezig in Nederland en wordt al aangeboden bij meer dan 150 clubs met samen meer dan 200 teams. Met in totaal 16 voetbalclubs binnen de gemeentegrenzen moeten we in onze regio toch zeker een of meerdere OldStarsteams kunnen samenstellen. Dat betekent ook wekelijks trainen (onder professionele begeleiding) en deelname aan regionale OldStars toernooien.

Hardenberg

  • Een keer meedoen met een training (iedere woensdag van 16:00 tot 17:00 uur op De Boshoek) of wil je meer weten over walking football? Kom gerust langs of mail naar kampman@de-haere.nl of ph.walkinghhc@gmail.com

 

Dedemsvaart

  • Walking football is een gezamenlijk initiatief van SV Dedemsvaart en SCD’ 83 en gaat als OLD STARS DEDEMSVAART door het leven gaan. In het kader van walking football wordt er wekelijks op dinsdagmiddag een bijeenkomst gehouden vanaf 14.30 uur op sportpark de Boekweit. Vrije inloop/aanmelden?

 

Walking football bij jouw vereniging?

Ook als je niet meer zo snel bent kun je nog wel voetballen. Interesse? We ondersteunen graag met het opzetten van walking football bij jouw vereniging! Neem contact op met Marcel Smid – marcel.smid@hardenberg.nl of via 0523-289261