Gewoon Actief

Een gezonde jeugd begint bij een gezonde omgeving. Gewoon Gezond richt zich op de leefomgeving waar kinderen en jongeren veel komen. Een van deze omgevingen is de ”sportomgeving”. Dit gaat over verenigingen, accommodaties en evenementen. 

In navolging van Gewoon Gezond hebben we het platform Gewoon Actief ontwikkeld. Dit is het platform voor het sport- en beweegaanbod in de gemeente Hardenberg. We vinden het belangrijk dat er voor elke doelgroep een beweegaanbod is. en jij op zoek naar een leuke vereniging of wil jij kennismaken met een sportactiviteit? Via deze website kun je eenvoudig zelf ontdekken welk sportaanbod er bij jou in de buurt is en  welke activiteit het beste bij jou past. Daarnaast organiseren we in de vakantie ook verschillende activiteiten voor jeugd en jongeren. B  Klik hier om naar de website van Gewoon Actief te gaan.

Heb je hulp of advies nodig bij het maken van een keuze? Staat er geen geschikt aanbod tussen? Stuur dan een mail naar gewoonactief@hardenberg.nl. We nemen dan contact met je op!