Visie op Samen Spelen

Een gezonde jeugd begint bij een gezonde omgeving. Gewoon Gezond richt zich op de leefomgeving waar kinderen en jongeren veel komen. Een van deze omgevingen is de ”buurt”.

Samen buiten spelen is belangrijk voor kinderen en jongeren. Het is gezond en je wordt er blij van. Om het buiten spelen te verbeteren maakt de gemeente Hardenberg een nieuw plan voor samen spelen in de openbare ruimte. Zij vraagt kinderen, jongeren en volwassenen om mee te denken met dit nieuwe plan waarin het heel belangrijk is dat iedereen mee kan doen, met of zonder beperking.

Om een goed plan te kunnen maken willen we horen en lezen wat kinderen, jongeren en volwassenen leuk vinden om buiten te doen. Daarom is er een digitale enquête die alle kinderen, jongeren, ouders en andere inwoners van gemeente Hardenberg kunnen invullen. Of ze nu wel of niet een beperking hebben.

Willen jullie ons helpen om een goed nieuw plan te maken dat aansluit op de wensen van onze inwoners? Vul dan nu de enquête in. De uitkomsten van de enquête zijn heel belangrijk voor het nieuwe plan.

Het invullen van de enquête kan via www.hardenberg.nl/samen-buiten. Het invullen duurt 5 tot 10 minuten. Alvast bedankt namens de gemeente Hardenberg.