Gezond trakteren

Jarig zijn is een feest en trakteren hoort daarbij. Maar het verzinnen van een leuke en originele traktatie is soms lastig voor ouders. Ook worstelen scholen vaak met regels omtrent trakteren. We hebben een handig hulpmiddel waarmee we kunnen laten zien dat gezond trakteren ook heel leuk kan zijn; het traktatierek. 

Het traktatierek is bedoeld voor scholen en de kinderopvang. Ouders kunnen inspiratie opdoen en samen met hun kind een feestje maken van de traktatie. Het rek bevat in totaal 18 traktaties, onderverdeeld in ‘’Simpel & Super’’ en ‘’Creatief’’. Hiermee willen we laten zien dat gezond trakteren ook heel leuk kan zijn.

Het traktatierek hangt op meerdere scholen en kinderopvanglocaties. Dit kan een mooie toevoeging zijn voor scholen die aan de slag gaan met gezonde school. Maar ook voor kinderopvanglocaties met een coach gezonde kinderopvang.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in een traktatierek? Neem contact op met Marlon Stevelink (Combinatiefunctionaris Gezonde Leefstijl) via marlon.stevelink@hardenberg.nl of 0523-788855.