Team Fit; gezonde sportomgeving

Een gezonde jeugd begint bij een gezonde omgeving. Gewoon Gezond richt zich op de leefomgeving waar kinderen en jongeren veel komen. Een van deze omgevingen is de ”sportomgeving”. Dit gaat over verenigingen, accommodaties en evenementen. 

Team Fit zet zich samen in voor een gezondere sport. Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine of op het terras. Team:Fit is hierbij de werkwijze waarmee Gewoon Gezond zich inzet voor een gezondere sportomgeving, onder andere door het voedingsaanbod in sportkantines en horeca van -accommodaties gezonder te maken. Daarnaast is er aandacht voor een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholgebruik. Ontdek hoe leuk het is en ga ervoor met zijn allen!

Wilt u, als vereniging, graag werken aan een gezonde sportomgeving? Samen met Team Fit helpen we u kosteloos op weg.

Team Fit is een onderdeel van de aanpak ”Jongeren Op Gezond Gewicht” (JOGG) waar de gemeente Hardenberg bij aangesloten is.

Vragen? Neem contact op met Marlon Stevelink – Combinatiefunctionaris Gezonde Leefstijl – marlon.stevelink@hardenberg.nl of 0523788855