Uitnodiging: Beleef autisme binnen de Sportvereniging

In samenwerking met de gemeenten Hardenberg en Ommen, Samen Doen, MEE en De Stuw organiseren wij een Beleef Autisme training. In het kort: Ontvang handvatten over autisme en hoe dit vorm te geven in uw vereniging. Bij deze ontvangt u de uitnodiging!

Een Beleef Autisme training geeft een unieke inkijk in hoe mensen met autisme de werkelijkheid beleven, wat ze voelen. Niet alleen via complexe theorieën, maar ook vanuit de alledaagse praktijk. Door het deelnemers zelf te laten ervaren. De training combineert kennis met opdrachten uit het AutismeBelevingsCircuit en de inzet van een ervaringsdeskundige. Op deze manier vergroot de deelnemer zijn kennis over autisme vanuit verschillende inzichten. Een goed inzicht in de denkwijze van iemand met autisme leidt tot efficiëntere en effectievere communicatie, zodat u conflictsituaties, uitval, verzuim en herhaaldelijk terugkerende situaties kunt voorkomen.

Informatie

Wat:                Beleef autisme training
Wanneer:        Maandagavond 26 november
Tijd:                 19.00 – 21.30
Waar:              Gemeentehuis Hardenberg

De training wordt u gratis aangeboden en er is plek voor 16 personen, dus geef u snel op!

 

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: r.lotterman@destuw.nl of bellen naar 0624110830. Ook voor vragen en/of opmerkingen kunt u bij mij terecht!

Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd.