Restaurant de Rheezerbelten en Sportcentrum Bodytrend body & health slaan de handen ineen

In tijden van Corona is de gezondheid van alle mensen nóg belangrijker, om die reden slaan Restaurant de Rheezerbelten en Sportcentrum Bodytrend body & health de handen ineen. Samen sterk!

Bewegen draagt bij aan het verbeteren van je geluk. Samen met gezonde voeding zorgt het ervoor dat je je fitter en vitaler voelt. Daarom bieden wij jou een volledig gezonde start van 2021.

In de maand januari presenteren wij elke week een ‘Beweegmenu’. Het ‘Beweegmenu’ zijn diverse gezonde gerechten met voldoende variatie volledig bereid door de keukenbrigade van de Rheezer Bistro. Sportcentrum Bodytrend body & health verzorgt vier leuke workouts door de instructeurs van Bodytrend body & health! Met elke week een nieuwe serie. Om de workouts te vinden geven we bij je bestelling een uitleg mee waarmee je op een besloten deel op onze website komt waar de filmpjes kunnen worden afgespeeld.

Ben je lid van Bodytrend dan krijg je op vertoon van de app van Bodytrend een gratis groente shake bij een bestelling uit het ‘Beweegmenu’.

Ga jij de uitdaging aan en word jij in 2021 een fittere versie van jezelf?