OLDSTARS, Walking Football

Oude liefde roest niet. De spieren worden misschien wat strammer en de botten worden iets brozer, maar wie in zijn jonge jaren heeft gevoetbald houdt een zwak voor het spelletje. Dus waarom stoppen? Blijven bewegen is goed voor je gezondheid. Het houdt je fit en vitaal. Wat nou als je kunt werken aan je gezondheid op een manier wat ook nog leuk en gezellig is!

Om die reden peilen we in de Gemeente Hardenberg bij oud-voetbalers en laatbloeiers die interesse voor Oldstars walking football: voetbal zonder rennen, maar met alle (ont-)spanning van het spel.

Wat is Walkingfootball?
Oldstars Walking Football: is aan een snelle opmars bezig in Nederland en wordt al aangeboden bij meer dan 150 clubs met samen meer dan 200 teams. Met in totaal 16 voetbalclubs binnen de gemeentegrenzen moeten we in onze regio toch zeker een of meerdere OldStarsteams kunnen samenstellen. Dat betekend ook wekelijks trainen (onder professionele begeleiding) en deelaneme aan reionale OldStars toernooien. Wil je meer weten over wat Walkingfootbal precies is? Kijk dan even op de website van de KNVB.

Info-middagen
Klinkt goed? Meld je dan aan voor een van de informatiedagen bij onderstaande contactpersonen. Neem je oude teamgenoten ook meteen mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en teams). Tijdens deze middagen leggen we de plannen en spelregels uit en wordt er demowedstrijdje gespeeld.

Marienberg op maandag 14 Mei om 14:00 uur op Sportpark Westerpark;
Contactpersoon Jan Hagedoorn
t. 0654780620, Jan@beerzebulten.nl

Hardenberg op woensdag 16 mei om 14:00
In de kantine van HHC Hardenberg, Sportpark De Boshoek;
contactpersoon Piet Kampman t. 062349918
piet, kampman@de-haere.nl

Dedemsvaart op donderdag 17 mei om 14:L00 Sportpark de Boekweit aan de Sportlaan.Contactpersonen
Alle Pijlman
0653642514, ajpijlman@kpnmail.nl
Evert Lok
e.lok1994@kpnmail.nl

 

Ben je als vereniging, als vriendengroep of als organisatie nou enthousiast geworden voor WalkingFootball? Neem dan contact op met Marcel Smid.