Inspiratiebijeenkomst; De Gezonde Sportomgeving

Een gezonde jeugd begint bij een gezonde omgeving. Gewoon Gezond richt zich op de leefomgeving waar kinderen en jongeren veel komen. Een van deze omgevingen is de ”sportomgeving”. 

Wilt u, als vereniging, graag werken aan een gezonde sportomgeving? Dan is nu het moment om hier een start mee te maken. Na een jaar waarin corona de sport stil heeft gelegd gaan we hopelijk weer een goede start maken na de zomervakantie. Hoe mooi is het dan om met nieuwe energie uw leden te ontvangen op uw gezonde sportaccommodatie.

Tips, adviezen en ondersteuning

Tijdens deze inspiratiesessie zal Team-Fit u meenemen in de mogelijkheden. Team Fit is een onderdeel van de aanpak ”Jongeren Op Gezond Gewicht” (JOGG) waar de gemeente Hardenberg bij aangesloten is. In Hardenberg noemen we dit de Gewoon Gezond aanpak.

Tijds de inspiratiebijeenkomst krijgt u tips en adviezen en bieden we ondersteuning bij de acties die u op wilt pakken. Wilt u aan de slag met een gezonde kantine, een rookvrij sportpark of heeft u een ander idee? Geef je dan nu op voor de online inspiratiebijeenkomst op 28 juni van 19.30 tot 20.30 uur.

Klik hier om je aan te melden