Geslaagde Actie op het Allermooiste Feestje in Sibculo

Afgelopen zaterdag was het zo ver, het grootste feest in de omgeving van Sibculo. Prachtig weer, groot aantal bezoekers, verschillende podia, verschillende soorten muziek, de geheime recepten voor een fantastische editie van het Allermooiste Feestje.

Feest om trots op te zijn
Het inmiddels goed bezochte festival, ontstaan uit het enthousiasme uit de inwoners van Sibculo. Dat het een feestje is waar de bewoners trots op zijn zie je aan alles. Naast de organisatie zijn er veel vrijwilligers uit dorp en omstreken die helpen om het festival een groot succes is geworden. Het Allermooiste Feestje is het gezelligste en leukste evenement in de omgeving van Sibculo, aldus de bezoekers.

“Supermooi feestje, volgend jaar zeker weer!”

Het Allermooiste Feestje is een festival voor verschillende leeftijdscategorieën. Het feest moet vooral leuk en gezellig zijn. Om die reden heeft de organisatie aandacht te geven aan het gebruik van alcohol en drugs op het feest.  Een groep enthousiaste jongeren zetten zich in voor rijden zonder invloed. Een gezellig tentje, waar jongeren uitgenodigd werden tot een blaastest en een drugstest. Ook hebben zij op de avond met verschillende mensen gesproken over afspraak maken met de BOB.  In totaal hebben de jongeren gesproken met 300 bezoekers van het festival gesproken over het gebruik van alcohol en drugs. Ook is er aandacht geweest voor alcohol in het verkeer.

Volgens de organisaties van Het Allermooiste Feestje en Rijden Zonder Invloed was het een zeer geslaagde actie, en heeft het goede gesprekken opgeleverd!
Kijk voor meer foto’s op de website van Rijden Zonder Invloed.