Menukaart basisschool

Een gezonde jeugd begint bij een gezonde omgeving. Gewoon Gezond richt zich op de leefomgeving waar kinderen en jongeren veel komen. Een van deze omgevingen is de ”school”. 

Voor basisscholen zijn er verschillende activiteiten en interventies die bijdragen aan een gezonde schoolomgeving. Deze hebben we samengevoegd in een menukaart. Het woord zegt het eigenlijk al; een menu waar je uit kunt kiezen. Voor basisscholen zijn er verschillende activiteiten en interventies die bijdragen aan een gezonde schoolomgeving. Door deze activiteiten te bundelen zijn ze eenvoudig terug te vinden. Deze menukaart wordt jaarlijks (indien nodig) vernieuwd en vervolgens naar jullie toegestuurd. Één menukaart is gericht op het thema sport & bewegen. Deze hebben we in samenwerking met Sportservice Groep gemaakt. De andere menukaart is gericht op het thema voeding. Klik hieronder om de menukaart te downloaden:

Menukaart Basisschool Sport en Bewegen

Menukaart Basisschool Voeding

Vragen? Neem contact op met Marlon Stevelink – combinatiefunctionaris Gezonde Leefstijl – marlon.stevelink@hardenberg.nl – 0523788855.