Nieuwe ondersteuningsronde Gezonde School

Jaarlijks kunnen scholen een ondersteuningsaanvraag indienen voor het gezonde school vignet. Je kiest een thema waar je een jaar lang mee aan de slag gaat. Daarvoor ontvang je een subsidiebedrag van €3000,-. Team Gewoon Gezond adviseert en ondersteunt scholen kosteloos. Zo begeleiden we ook dit jaar weer veel scholen op weg naar een Gezonde School.

Vanaf 4 maart t/m 18 april 2019 kunnen scholen (opnieuw) een aanvraag indienen voor extra ondersteuning bij het toewerken naar een Gezonde School. Meld je aan via de Gezonde School .

Tot en met 2020 krijgen elk schooljaar maximaal 550 schoollocaties het ondersteuningsaanbod Gezonde School van €3000 toegekend. De aanvraag kost 5 minuten. Het budget voor ondersteuning is beperkt. Scholen die kiezen voor het thema Voeding (budget vanuit Jong leren Eten) wordt (bijna) altijd toegekend.

Mocht jouw school niet in aanmerking komen voor bovenstaande ondersteuningsaanbod is het wel mogelijk om ondersteuning te krijgen vanuit team Gewoon Gezond van de gemeente Hardenberg. Neem contact op met Marlon Stevelink voor alle ondersteuningsmogelijkheden.