FFC Bisshing Crossers gaan voor rookvrij!

De BMX verenging van de gemeente Ommen is te vinden op sportpark Westbroek in Ommen. Een leuke jonge en sportieve vereniging die zich voornamelijk richt op jongeren tussen de 6 en de 27 jaar. Een vereniging die fietscrossers stimuleert om zich te kunnen ontwikkelen in sportiviteit en prestaties, maar ook zeker aandacht heeft voor plezier!

Het beleid van de organisatie houdt rekening met de eigen en sociale leefwereld van de rijders. Het is dan ook niet voor niks dat de vereniging achter de rookvrije Generatie staat.
Volgens het actieve bestuur zijn de Bisshing Crossers zoveel meer dan alleen een plek waar de jongens en meiden aan het sporten zijn. Het is een plek, waar ze elke training naar toe komen om samen te fietsen, en elkaar te ontmoeten.

Vanaf dit seizoen besteedt de organisatie aandacht aan het roken. Net voor de zomervakantie is de sportaccommodatie rookvrij geworden. Dit betekend dat er tijdens trainingsuren en tijdens wedstrijden niet gerookt mag worden.

Wil je nou ook een keer kijken bij de vereniging, mee doen met een training, of meer weten over de vereniging. Kijk dan even op de website!

Wil je meer weten over een rookvrij sportterein, neem dan contact op met Karin Kleinherenbrink