Inspiratiebijeenkomst sport- en beweegakkoord 21 april

Op woensdag 21 april organiseren we vanuit het Sport- en Beweegakkoord Hardenberg een interessante “Inspiratiebijeenkomst”. Tijdens deze bijeenkomst blikken we kort terug op het afgelopen jaar, informeren we u over de 13 projecten die in 2020 zijn ingediend en proberen we u te inspireren en te enthousiasmeren om in 2021 wellicht ook een projectaanvraag te doen op 1 van de 4 thema’s uit het lokale Sport- en Beweegakkoord.

Beschikbaar budget

In 2021 is landelijk besloten dat het activiteitenbudget wordt verdubbeld. Er is dus geen € 40.000 beschikbaar, maar € 80.000. Dit biedt dus nog meer mogelijkheden om een mooi project in te dienen.

Hoe vraagt u aan?

Tijdens de inspiratiebijeenkomst zullen we u, naast inspirerende voorbeelden, ook aangeven op welke manier u een aanvraag kan doen en aan welke voorwaarden een aanvraag moet voldoen. Een aanvraag voor een project kan tot 01 juli 2021. Na de bijeenkomst heeft u dus nog voldoende tijd om de aanvraag te schrijven.

Klik hier voor aanmelding. Vervolgens ontvangt u op maandag 19 april een link waarmee u in kunt loggen op de zoom bijeenkomst.