Geef je nog snel op voor het trefbaltoernooi!!

Ook dit jaar wordt het regionale trefbaltoernooi in de kerstvakantie georganiseerd!??

We organiseren voor de kinderen van groep 5 t/m 8 een viertal voorrondes. We organiseren dit vanuit onze Gewoon Gezond aanpak waarbij voldoende bewegen een belangrijk speerpunt is!

1) Woensdag 19 december; Sporthal Möllincksslag in Bergentheim
2) Woensdag 2 januari; Sporthal Noorderslagh in Slagharen
3) Donderdag 3 januari; Sporthal de Beek in Hardenberg
4) Vrijdag 4 januari; Sporthal Citadel in Dedemsvaart

De regio finale vind plaats op woensdag 9 januari in sporthal Möllincksslag in Bergentheim.

Trefbal?

Trefbal is een teamsport waarbij fair play hoog in het vaandel staat. Samen met jouw vriendjes en/of  klasgenoten kun je meedoen aan één van de vier voorrondes. De beste teams mogen meedoen bij de regio finale in Bergentheim.

Deze combitrefbaltrophy is voor de kinderen uit groep 5 t/m 8. Jongens en meiden spelen gewoon tegen elkaar. Kinderen uit groep 5 en 6 spelen tegen elkaar en kinderen van groep 7 en 8 spelen tegen elkaar. Als er in jouw team ook maar één speler zit die in groep 7 of 8 zit, dan wordt je bij de categorie groep 7 en 8 ingedeeld.

Aanmelden

Als je graag mee wilt doen, dan moet je een team maken van minimaal 8 spelers met een richtlijn van maximaal 10 spelers. Als je het team voor elkaar hebt, dan moet je nog een teamleider regelen. Deze teamleider moet minimaal 16 jaar zijn.

geef je nog snel op voor het toernooi bij jou in de buurt. De voorrondes zijn in Hardenberg, Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart ?‍♀️De winnaars gaan door naar de regiofinale! ?

Ga naar de website van hardenbergkids en meld je team aan!